Sponsoren - Nothing else Matters 2023

1 april 2023 - Benefietconcert - De Pas Heesch
Nothing else Matters
Nothing else Matters 2023
Ga naar de inhoud
Sponsoren


Welkom bijHet Rode Huis. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Heesch. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Internet Bankieren of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor

Bij Van Heck Assurantiën bent u al vanaf 1996 méér dan welkom. Wij geloven in persoonlijk contact met onze klanten. Waarbij wij het van belang vinden om u te kennen en te weten wat u beweegt. Hiermee rekening houdend komen wij tot het beste advies voor uw verzekeringen. U bent van harte welkom bij ons op kantoor maar als het nodig is komen we ook gewoon bij u aan huis.

Nh1816 is dé particuliere schadeverzekeraar via onafhankelijke financieel adviseurs. Betrokken bij onze verzekerden, adviseurs, de verzekeringsmaatschappij en natuurlijk de samenleving. Niet voor niets zijn wij een coöperatie. Want vanuit de coöperatie Nh1816 zetten wij ons volop in voor hun belangen. We geven een deel van onze winst terug. Onder meer aan diverse lokale goede doelen in Nederland, zoals A Local Swim voor stichting ALS, in samenwerking met adviseurs en verzekerden.

Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien.


De Lionsclubs zijn serviceclubs die het goede doel in Bernheze en Oss een warm hart toedraagt.

Levensmiddelenproductie en hygiëne horen bij elkaar als peper en zout. De kwaliteit van de hygiëne heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct.Binnen onze expertise helpen we u bovendien, waar mogelijk, processen te optimaliseren en kosten te besparen. Kleentec geeft uw resultaat meer glans!

Op zoek naar een onderscheidende culinaire dienstverlener die uitblinkt met haar duurzame producten en een unieke gastvrije benadering?

Wij zijn er voor kwetsbare kinderen en jongeren in Oss en omgeving

Schoonmaakbedrijf Nellen uit Nuland (tussen Oss en Den Bosch) is specialist in de meest uiteenlopende schoonmaakklussen.

Onze medewerkers zijn dan ook van alle spreekwoordelijke markten thuis, zodat we het hele bouwproces (initiatief – ontwerp – omgevingsvergunning – technische uitwerking – aanbesteding – bouwbegeleiding/directievoering – nazorg) zelf kunnen regisseren. 


Van Soest & Partners accountants en adviseurs informeert u maandelijks op fiscaal terrein.

Van den Heuvel Elektrotechniek BV in Dinther is een installatiebedrijf voor elektra-, inbraak- en brandbeveiliging, klimaatbeheersing

Bij Van Tilburg kun je terecht voor de laatste mode voor iedereen. Bekijk het assortiment! Bekijk de populairste merken van dit moment nu op de website en shop je favoriete outfit! 5% Spaarbonus. Van Tilburg past iedereen. 

Van Wanrooij realiseert nieuwbouw in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. ... Al ruim 50 jaar bouwen en ontwikkelen we nieuwbouwwoningen

Van Heugten Verzekerd al sinds 1990 onze relaties. Wij hebben ons ontwikkeld tot een allround financieel adviesbureau voor particulieren en bedrijven.

Bakkerij Lamers is een familiebedrijf waar Lizzy, Harm, Bart en schoondochter Ilse Lamers de scepters zwaaien.

Welkom bij CarProf Huiskes van Zummeren Schaijk, de garage voor alle merken. U kunt bij ons terecht voor onder andere Auto-onderhoud aan alle merken .

Als ondernemer hebt u niet zomaar een accountant nodig, maar één die precies weet wat er zich binnen uw bedrijf afspeelt en zich naast de cijfers ook laat leiden door ondernemersgevoel. Een accountant met een zodanige ervaring dat hij markten aanvoelt, ontwikkelingen in een vroeg stadium aan ziet komen, samen met u kansen ruikt en creëert, bedreigingen voelt en ombuigt. Eentje die u een spiegel voorhoudt, u net dát laatste zetje geeft om een bepaalde weg in te slaan en uw enthousiasme remt in situaties waarin dat nodig is. Een accountant met wie u het succes proeft en die voor u en uw onderneming de waarde heeft van een zesde zintuig.

Sponsoren
Ook sponsor worden? Neem contact met ons op!

Created with WebSite X5
WSP vof Heesch
Nothing else matters
Terug naar de inhoud