Yoe Teek Mie In De Meeling - Nothing else matters

Nothing else matters
7 maart 2020
Ga naar de inhoud

Yoe Teek Mie In De Meeling

Bands

Vanaf 1990 speelt Yoe Teek Mie In De Meeling als coverband en later onder de naam In 't Wild met eigen werk in zalen, kroegen, feesttenten, discotheken, clubs en dorpshuizen in het hele land en erbuiten. Vijf cd's, landelijke bekendheid, optredens voor regionale en landelijke radio, een grote trouwe "fenclub", leuke festivals, speciale optredens, tours door binnen- en buitenland en meer. Geweldige tijden.

In 2008 is het mooi geweest. Wat erin zat heeft de band eruit gehaald; de klus is geklaard. Tijd voor iets anders.

Maar dat "tijd voor iets anders" blijkt van korte duur. Al vrij snel staat de band weer een paar keer op het podium. En langzaam, maar zeker komt het besef dat YTMIDM nog lang niet klaar is.

Kortom, Yoe Teek Mie In De Meeling speelt weer. De band is terug van nooit helemaal weg geweest. En dus komt er een vraag of de mannen van YTMIDM willen optreden. Dan is het een kwestie van agenda's trekken, repetities plannen en instrumenten stemmen. Het kriebelt altijd.

De band treedt op in de volledige oude bezetting. Omdat de band niet te veel in herhaling wil vallen, wordt de setlijst fris en verrassend gehouden. De band zal natuurlijk wel als vanouds knallen! Alleen niet in korte broek.. Ook de YTMIDM-ers zijn wat ouder (en wijzer) geworden

WSP 2020
Terug naar de inhoud